Różana od kilkunastu miesięcy zajmuje nieprzerwanie pierwsze miejsce wśród wszystkich knajp w stolicy. Specjalizuje się w kuchni polskiej. "Różana to eleganckie, ciepłe i niezobowiązujące miejsce, w którym delikatna i lekka kuchnia polska codziennie zaskakuje nowymi specjałami" - czytamy na stronie internetowej.
Co jest w niej takiego wyjątkowego? - Restauracja Różana słynie z polskich smaków, które są podane w sposób nieprzesadnie wydumany, choć nowoczesny. Wiele bazowych elementów dość obszernej karty, np. makarony czy pierogi, powstaje na miejscu, co zawsze zasługuje na uznanie. Duży dom, przyjemnie urządzony w nieco rustykalnym stylu i udekorowany świeżymi kwiatami, daje możliwość schronienia się przed oczami i uszami ciekawskich - mówi Agata Michalak, redaktorka naczelna magazynu Kukbuk. Z czystym sumieniem polecamy.
Różana od kilkunastu miesięcy zajmuje nieprzerwanie pierwsze miejsce wśród wszystkich knajp w stolicy. Specjalizuje się w kuchni polskiej. "Różana to eleganckie, ciepłe i niezobowiązujące miejsce, w którym delikatna i lekka kuchnia polska codziennie zaskakuje nowymi specjałami" - czytamy na stronie internetowej.Co jest w niej takiego wyjątkowego? - Restauracja Różana słynie z polskich smaków, które są podane w sposób nieprzesadnie wydumany, choć nowoczesny. Wiele bazowych elementów dość obszernej karty, np. makarony czy pierogi, powstaje na miejscu, co zawsze zasługuje na uznanie. Duży dom, przyjemnie urządzony w nieco rustykalnym stylu i udekorowany świeżymi kwiatami, daje możliwość schronienia się przed oczami i uszami ciekawskich - mówi Agata Michalak, redaktorka naczelna magazynu Kukbuk. Z czystym sumieniem polecamy.
W Gdańsku z kolei rządzi pierogarnia Mandu. Tamtejsze pierogi kucharze przyrządzają na naszych oczach, a ich receptury są tajemnicą. Minusem knajpy jest to, że trzeba niekiedy poczekać na nie nawet godzinę. Obłożenie pierogarni mówi jednak samo za siebie.
"Przepyszne pierogi tak z pieca, jak i gotowane. Do Mandu chętnie wracam i na pewno jeszcze długo wracał będę. Próbowałem już chyba wszystkich pierogów i nie zawiodłem się na żadnych. Bardzo miła obsługa, ceny naprawdę niskie (za 70 zł w 2 osoby wychodzimy po prostu pełni). Na tle innych gdańskich pierogarni Mandu wygląda jak klejnot. Polecam!" - czytamy w jednym z komentarzy. My też polecamy!
W Gdańsku z kolei rządzi pierogarnia Mandu. Tamtejsze pierogi kucharze przyrządzają na naszych oczach, a ich receptury są tajemnicą. Minusem knajpy jest to, że trzeba niekiedy poczekać na nie nawet godzinę. Obłożenie pierogarni mówi jednak samo za siebie."Przepyszne pierogi tak z pieca, jak i gotowane. Do Mandu chętnie wracam i na pewno jeszcze długo wracał będę. Próbowałem już chyba wszystkich pierogów i nie zawiodłem się na żadnych. Bardzo miła obsługa, ceny naprawdę niskie (za 70 zł w 2 osoby wychodzimy po prostu pełni). Na tle innych gdańskich pierogarni Mandu wygląda jak klejnot. Polecam!" - czytamy w jednym z komentarzy. My też polecamy!
Patelnia choć wygląda niepozornie skrywa prawdziwą rozkosz dla podniebienia. Znajdziemy w niej burgery, rillettes, czyli mięso zapiekane w chlebie ciabatta czy quesadillas. Ceny nie są wysokie.
"Cokolwiek weźmiesz - będzie smakować niesamowicie! Mięsko jest świeże, bułeczki chrupiące, sosy idealnie dopełniają dania! "Patelnia" wygląda bardzo niepozornie i na pierwszy rzut oka nie przyciąga. Jednak jeżeli już raz coś tam się zje, to będzie się wracać częściej" - piszą użytkownicy Trip Advisora.
Patelnia choć wygląda niepozornie skrywa prawdziwą rozkosz dla podniebienia. Znajdziemy w niej burgery, rillettes, czyli mięso zapiekane w chlebie ciabatta czy quesadillas. Ceny nie są wysokie."Cokolwiek weźmiesz - będzie smakować niesamowicie! Mięsko jest świeże, bułeczki chrupiące, sosy idealnie dopełniają dania! "Patelnia" wygląda bardzo niepozornie i na pierwszy rzut oka nie przyciąga. Jednak jeżeli już raz coś tam się zje, to będzie się wracać częściej" - piszą użytkownicy Trip Advisora.
W Senoritas możemy spróbować "nowoczesnej kuchni meksykańskiej i amerykańskiej" - jak czytamy na stronie restauracji. Według łódzkich recenzentów, wizyta w tym miejscu to radość podwójna, bo po pierwsze jedzenie jest pyszne, a po drugie oryginalne i ciekawe.
Co na temat restauracji sądzą użytkownicy Trip Advisora? "Wszystkie dania cieszą oczy ale i podniebienie;) Przemiła obsługa, co jest dodatkowym atutem tego miejsca:) napoje serwowane przez barmana ekstraklasa!!" - czytamy w jednym z komentarzy.
Jeśli macie ochotę na amerykański stek lub meksykańską enchiladas, warto!
W Senoritas możemy spróbować "nowoczesnej kuchni meksykańskiej i amerykańskiej" - jak czytamy na stronie restauracji. Według łódzkich recenzentów, wizyta w tym miejscu to radość podwójna, bo po pierwsze jedzenie jest pyszne, a po drugie oryginalne i ciekawe.Co na temat restauracji sądzą użytkownicy Trip Advisora? "Wszystkie dania cieszą oczy ale i podniebienie;) Przemiła obsługa, co jest dodatkowym atutem tego miejsca:) napoje serwowane przez barmana ekstraklasa!!" - czytamy w jednym z komentarzy.Jeśli macie ochotę na amerykański stek lub meksykańską enchiladas, warto!
W menu Restauracji Ratuszovej na szczególną uwagę zasługuje czernina z domowym makaronem, kaczka pieczona z jabłkami oraz dania z dziczyzny. Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników Slow Food. Sporo dań jest gotowanych metodą sous-vide (w niskiej temperaturze).
"Jak dotąd jest to najlepsza kawa w Poznaniu, nie jest tania (ok.10zł), ale zdecydowanie trzeba jej spróbować! Dodatkowo warto raz na jakiś czas wykosztować się na obiad - przystawka szpinak jest po prostu rewelacyjna, tak samo tatar" - pisze jeden z klientów restauracji. Naszym zdaniem trzeba spróbować w niej znacznie więcej dań.
W menu Restauracji Ratuszovej na szczególną uwagę zasługuje czernina z domowym makaronem, kaczka pieczona z jabłkami oraz dania z dziczyzny. Jest to odpowiednie miejsce dla miłośników Slow Food. Sporo dań jest gotowanych metodą sous-vide (w niskiej temperaturze)."Jak dotąd jest to najlepsza kawa w Poznaniu, nie jest tania (ok.10zł), ale zdecydowanie trzeba jej spróbować! Dodatkowo warto raz na jakiś czas wykosztować się na obiad - przystawka szpinak jest po prostu rewelacyjna, tak samo tatar" - pisze jeden z klientów restauracji. Naszym zdaniem trzeba spróbować w niej znacznie więcej dań.
W Szczecinie rządzi restauracja Biała Trufla. Co czyni ją tak wyjątkową wśród klientów? Właściciele stawiają przede wszystkim na jakość produktów i brak wzmacniaczy smaku. "W naszej kuchni dbamy o wysoką jakość. W większości korzystamy z produktów z naszego regionu od zachodniopomorskich hodowców, rolników i rybaków. Nie znajdziesz w naszych daniach, żadnych ulepszaczy: proszków, kostek rosołowych, glutaminianu sodu, veget i innego pseudo smaku" - czytamy na stronie knajpy.
Za taką jakość trzeba też niestety słono zapłacić. Ceny dań głównych zaczynają się od 40 zł, co nie uszło uwadze klientów. "Faktycznie jest dość drogo ale nie żałuje ani jednej wydanej złotówki. Uczta dla podniebienia" - skwitowała jedna z komentatorek.
W Szczecinie rządzi restauracja Biała Trufla. Co czyni ją tak wyjątkową wśród klientów? Właściciele stawiają przede wszystkim na jakość produktów i brak wzmacniaczy smaku. "W naszej kuchni dbamy o wysoką jakość. W większości korzystamy z produktów z naszego regionu od zachodniopomorskich hodowców, rolników i rybaków. Nie znajdziesz w naszych daniach, żadnych ulepszaczy: proszków, kostek rosołowych, glutaminianu sodu, veget i innego pseudo smaku" - czytamy na stronie knajpy.Za taką jakość trzeba też niestety słono zapłacić. Ceny dań głównych zaczynają się od 40 zł, co nie uszło uwadze klientów. "Faktycznie jest dość drogo ale nie żałuje ani jednej wydanej złotówki. Uczta dla podniebienia" - skwitowała jedna z komentatorek.
"Estetyka i pomysłowość dań zapadają w pamięć" - zachęcają klientów właściciele bydgoskiej restauracji Memo. W tym przypadku również mamy do czynienia z wysokim standardem nie tylko wykończenia wnętrz, ale również tego co dostajemy na talerzu.
Oddajmy głos Oli, która w idealny sposób podsumowuje Memo: "Jedzenie przepyszne, wystrój elegancki i jednocześnie niewyniosły. Kelner Michał jest ewidentną duszą i sercem tego miejsca. Bez wątpienia jest to najlepsza restauracja w mieście, która ceni sobie jakość, a nie ilość, o czym chyba już dawno zapomniała konkurencja na naszym bydgoskim starym rynku".
"Estetyka i pomysłowość dań zapadają w pamięć" - zachęcają klientów właściciele bydgoskiej restauracji Memo. W tym przypadku również mamy do czynienia z wysokim standardem nie tylko wykończenia wnętrz, ale również tego co dostajemy na talerzu.Oddajmy głos Oli, która w idealny sposób podsumowuje Memo: "Jedzenie przepyszne, wystrój elegancki i jednocześnie niewyniosły. Kelner Michał jest ewidentną duszą i sercem tego miejsca. Bez wątpienia jest to najlepsza restauracja w mieście, która ceni sobie jakość, a nie ilość, o czym chyba już dawno zapomniała konkurencja na naszym bydgoskim starym rynku".
Si Senor prowadzona jest przez rodowitego Hiszpana Giovanniego, który odkrywa przed klientami "arkana hiszpańskiej sztuki kulinarnej", jak pisze właściciel restauracji. Co tam znajdziemy? Wszystkie smaki kuchni iberyjskiej, tych bardzo wyrafinowanych dań głównych, do tych mniej zobowiązujących tapas.
Kielczanie nie mogą się nachwalić kuchni Giovenniego. "Ośmiorniczka świetnie przyrządzona, pyszny halibut z krewetkami i tuńczyk z grilla. Tarty z borówkami też bardzo na plus" - pisze jedna z klientek.
Si Senor prowadzona jest przez rodowitego Hiszpana Giovanniego, który odkrywa przed klientami "arkana hiszpańskiej sztuki kulinarnej", jak pisze właściciel restauracji. Co tam znajdziemy? Wszystkie smaki kuchni iberyjskiej, tych bardzo wyrafinowanych dań głównych, do tych mniej zobowiązujących tapas.Kielczanie nie mogą się nachwalić kuchni Giovenniego. "Ośmiorniczka świetnie przyrządzona, pyszny halibut z krewetkami i tuńczyk z grilla. Tarty z borówkami też bardzo na plus" - pisze jedna z klientek.
KUK NUK swoją nazwę wzięło od słów gotować (ang. cook) i zakątek (ang. nook). Restauracja to nowoczesna, autorska kuchnia, przygotowywana wyłącznie w oparciu o świeże, regionalne produkty dostarczane codziennie przez producentów z Podkarpacia. "Sezonowa karta, zmieniająca się wraz z porami roku, nieoczywiste połączenie smaków oraz nowoczesne próżniowe gotowanie w niskich temperaturach w technologii sous-vide" - czytamy na stronie restauracji.
Dlaczego cieszy się taką popularnością wśród użytkowników Trip Advisora? Klienci chwalą ją przede wszystkim za smakowite dania, miłą obsługę i przystosowanie wnętrza dla rodzin z dziećmi.
Są jednak i minusy. Niektórzy zauważają, że obsługa choć jest miła, nie zauważa gości przy stole. Zdarza się również zauważyć klientom brak odpowiedniej czystości na sali.
Niemniej, Kuk Nuk wygrywa zestawienie w Rzeszowie.
KUK NUK swoją nazwę wzięło od słów gotować (ang. cook) i zakątek (ang. nook). Restauracja to nowoczesna, autorska kuchnia, przygotowywana wyłącznie w oparciu o świeże, regionalne produkty dostarczane codziennie przez producentów z Podkarpacia. "Sezonowa karta, zmieniająca się wraz z porami roku, nieoczywiste połączenie smaków oraz nowoczesne próżniowe gotowanie w niskich temperaturach w technologii sous-vide" - czytamy na stronie restauracji.Dlaczego cieszy się taką popularnością wśród użytkowników Trip Advisora? Klienci chwalą ją przede wszystkim za smakowite dania, miłą obsługę i przystosowanie wnętrza dla rodzin z dziećmi.Są jednak i minusy. Niektórzy zauważają, że obsługa choć jest miła, nie zauważa gości przy stole. Zdarza się również zauważyć klientom brak odpowiedniej czystości na sali.Niemniej, Kuk Nuk wygrywa zestawienie w Rzeszowie.
Nazwa mówi sama za siebie. W tej knajpie dobrze zjemy, przede wszystkim mięso. Ale nie tylko. Oprócz steków, burgerów i innych wariacji, możemy spróbować tam także aromatyczne gazpacho czy pieczonego dorsza.
"Byłem w tej restauracji dwa razy i za każdym razem jedzenie i obsługa były na dobrym poziomie. Polecam hamburgery! Są doskonałe i smaczne choć drogie" - pisze jeden z internautów. Ceny mogą jednak rzeczywiście troszkę odstraszać. Za najtańszego burgera przyjdzie nam zapłacić 18 zł.
Nazwa mówi sama za siebie. W tej knajpie dobrze zjemy, przede wszystkim mięso. Ale nie tylko. Oprócz steków, burgerów i innych wariacji, możemy spróbować tam także aromatyczne gazpacho czy pieczonego dorsza."Byłem w tej restauracji dwa razy i za każdym razem jedzenie i obsługa były na dobrym poziomie. Polecam hamburgery! Są doskonałe i smaczne choć drogie" - pisze jeden z internautów. Ceny mogą jednak rzeczywiście troszkę odstraszać. Za najtańszego burgera przyjdzie nam zapłacić 18 zł.
Futeral to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Gorzowa Wielkopolskiego. Oprócz klimatycznej atmosfery, wysmakowanych dań, klienci chwalą również niewysokie ceny. Za najdroższą potrawę w karcie - grillowanego befsztyka z polędwicy wołowej zapłacimy 58 zł. To miła odmiana w porównaniu z poprzednimi restauracjami, w których menu były raczej skrojone pod klientów z grubszym portfelem.
Jeśli chcecie się jeszcze upewnić czy warto tam zajrzeć, przeczytajcie recenzję jednego z użytkowników Trip Advisora: "Podoba mi się wystrój restauracji. Wszystko do siebie pasuje, nie ma chaosu w wyposażeniu. Bardzo miła i pomocna w wyborze dań obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, w dobrej atmosferze i klimacie. Wszystko smakuje wyśmienicie."
Futeral to wyjątkowe miejsce na gastronomicznej mapie Gorzowa Wielkopolskiego. Oprócz klimatycznej atmosfery, wysmakowanych dań, klienci chwalą również niewysokie ceny. Za najdroższą potrawę w karcie - grillowanego befsztyka z polędwicy wołowej zapłacimy 58 zł. To miła odmiana w porównaniu z poprzednimi restauracjami, w których menu były raczej skrojone pod klientów z grubszym portfelem.Jeśli chcecie się jeszcze upewnić czy warto tam zajrzeć, przeczytajcie recenzję jednego z użytkowników Trip Advisora: "Podoba mi się wystrój restauracji. Wszystko do siebie pasuje, nie ma chaosu w wyposażeniu. Bardzo miła i pomocna w wyborze dań obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, w dobrej atmosferze i klimacie. Wszystko smakuje wyśmienicie."
W Opolu rządzą hamburgery. A to za sprawą baru Hamburg. "Wierzymy, że stołowanie się na mieście to znacznie więcej niż szybkie (a czasem również niezdrowe) posiłki" - piszą właściciele knajpy, która wśród opolan cieszy się dużym zainteresowaniem.
W barze zjemy świeżo i szybko. Hitem są podobno hamburgery wegańskie. Zajrzyjcie i przekonajcie się sami.
W Opolu rządzą hamburgery. A to za sprawą baru Hamburg. "Wierzymy, że stołowanie się na mieście to znacznie więcej niż szybkie (a czasem również niezdrowe) posiłki" - piszą właściciele knajpy, która wśród opolan cieszy się dużym zainteresowaniem.W barze zjemy świeżo i szybko. Hitem są podobno hamburgery wegańskie. Zajrzyjcie i przekonajcie się sami.
Trochę tradycji, trochę nowoczesności. "Na rogu czasu" łączy przeszłość z przyszłością. Dania są pomysłowe, w nowej odsłonie, choć dobrze wszystkim znane, jak te żeberka widoczne poniżej.
"Super obsługa, wyborne jedzenie, przystępne ceny" - krótko i na temat. Oto najlepsze miejsce w Olsztynie.Trochę tradycji, trochę nowoczesności. "Na rogu czasu" łączy przeszłość z przyszłością. Dania są pomysłowe, w nowej odsłonie, choć dobrze wszystkim znane, jak te żeberka widoczne poniżej."Super obsługa, wyborne jedzenie, przystępne ceny" - krótko i na temat. Oto najlepsze miejsce w Olsztynie.
W Katowicach najlepszą restauracją jest Tatiana, która serwuje tradycyjną polską kuchnię w nowej odsłonie. Co tam zjemy? M.in. duszony karczek z dzika, domowe ruskie pierogi z podsmażaną cebulką, krem chrzanowy czy pasztet z gęsich wątróbek.
Ceny nie są najniższe (najtańsza przystawka kosztuje 17 zł), ale chyba i tak warto spróbować tam zajrzeć. Za co chwalą to miejsce użytkownicy aplikacji Trip Advisor? "Wystrój lekko rustykalny, przyjemny. Zamówiłem łososia z rusztu z ziemniakami i sałatką mieszaną (głównie rukola). Danie przyrządzone bez zastrzeżeń, jednak bardziej głodnym polecam zamówić coś jeszcze. Czas oczekiwania: ok. 20 minut (trochę umilony czekadełkiem). Obsługa sympatyczna" - czytamy.
W Katowicach najlepszą restauracją jest Tatiana, która serwuje tradycyjną polską kuchnię w nowej odsłonie. Co tam zjemy? M.in. duszony karczek z dzika, domowe ruskie pierogi z podsmażaną cebulką, krem chrzanowy czy pasztet z gęsich wątróbek.Ceny nie są najniższe (najtańsza przystawka kosztuje 17 zł), ale chyba i tak warto spróbować tam zajrzeć. Za co chwalą to miejsce użytkownicy aplikacji Trip Advisor? "Wystrój lekko rustykalny, przyjemny. Zamówiłem łososia z rusztu z ziemniakami i sałatką mieszaną (głównie rukola). Danie przyrządzone bez zastrzeżeń, jednak bardziej głodnym polecam zamówić coś jeszcze. Czas oczekiwania: ok. 20 minut (trochę umilony czekadełkiem). Obsługa sympatyczna" - czytamy.
Lublinianie mają powody do dumy. W ich mieście znajduje się jedna z lepszych knajp w regionie. Kardamon zajmuje najwyższe miejsce w Lublinie na liście miejsc godnych polecenia wg Trip Advisor.
"Restauracja świetna pod każdym względem - bardzo dobre pierogi z cielęciną i deska pasztetów. Nadziewana gęsia szyja - rewelacyjna, do dziś ją wspominamy, na 100% zachwyci każdego amatora wątróbki :) Obsługa przemiła, bardzo przyjazna i kontaktowa, wystrój restauracji - elegancki" - recenzje mówią same za siebie.
Lublinianie mają powody do dumy. W ich mieście znajduje się jedna z lepszych knajp w regionie. Kardamon zajmuje najwyższe miejsce w Lublinie na liście miejsc godnych polecenia wg Trip Advisor."Restauracja świetna pod każdym względem - bardzo dobre pierogi z cielęciną i deska pasztetów. Nadziewana gęsia szyja - rewelacyjna, do dziś ją wspominamy, na 100% zachwyci każdego amatora wątróbki :) Obsługa przemiła, bardzo przyjazna i kontaktowa, wystrój restauracji - elegancki" - recenzje mówią same za siebie.
- Miejsce zdecydowanie godne polecenia ze względu na wyjątkowo smaczne, oryginalne, tanie jedzenie, przyjazną atmosferę oraz przemiłą obsługę! Dodatkowym plusem są składniki sprowadzane prosto z Włoch. Warto spróbować czegoś nowego, ja osobiście zajrzę tam jeszcze nie raz - czytamy w jednym z komentarzy o Le pizzette di Rebecca.
Pizzeria specjalizuje się we włoskich smakach. Bazuje na naturalnych, sprowadzanych z Półwyspu Apenińskiego produktach. I ceny nie są wysokie. Godne polecenia? Jak najbardziej. Trzeba jednak zaznaczyć, że pizzeria zdaje się być nowa w zestawieniu ponieważ ma tylko 20 recenzji.
Na drugim miejscu wśród najlepszych knajp w Krakowie znajduje się znacznie popularniejsza Restauracja Starka z ponad 1500 opiniami.
"Miejsce zdecydowanie godne polecenia ze względu na wyjątkowo smaczne, oryginalne, tanie jedzenie, przyjazną atmosferę oraz przemiłą obsługę! Dodatkowym plusem są składniki sprowadzane prosto z Włoch. Warto spróbować czegoś nowego, ja osobiście zajrzę tam jeszcze nie raz" - czytamy w jednym z komentarzy o Le pizzette di Rebecca.Pizzeria specjalizuje się we włoskich smakach. Bazuje na naturalnych, sprowadzanych z Półwyspu Apenińskiego produktach. I ceny nie są wysokie. Godne polecenia? Jak najbardziej. Trzeba jednak zaznaczyć, że pizzeria zdaje się być nowa w zestawieniu ponieważ ma tylko 20 recenzji.Na drugim miejscu wśród najlepszych knajp w Krakowie znajduje się znacznie popularniejsza Restauracja Starka z ponad 1500 opiniami.
W Toruniu w kategorii najlepszych restauracji według wskazań użytkowników Trip Advisor pierwsze trzy miejsca zajmują... kawiarnie. Listę otwiera Coffee&Whisky House - tak nazywa się kawiarnia powstała w miejscu kultowego lokalu Pod Atlantem. Można w niej napić się kawy prosto z Wiednia, a także poznać smak ponad 100 rodzajów whisky. Na drugim miejscu w tym zestawieniu jest kawiarnia Lenkiewicz, gdzie serwuje się głównie lody. Trzecie miejsce w Toruniu w opiniach Trip Advisor zajmuje tez klasyczna kawiarnia Central Coffee Perks na ul. Strumykowej (na zdjęciu).
Pierwsza typowa restauracja według wskazań użytkowników Trip Advisor zajmuje w tym toruńskim zestawieniu czwarte miejsce, to Luizjana przy ul. Mostowej. Specjalizuje się w kuchni kreolskiej, a dokładnie w jej luizjańskiej odmianie - cajun. Kuchnię tę tworzyli potomkowie kilku nacji, sporo w niej elementów włoskich, francuskich, hiszpańskich i afrykańskich. Głównymi składnikami dań są owoce morza, mięsa, warzywa i ryż. To mieszanka zarówno prostych potraw wywodzących się z biednej kuchni, jak i tych bardziej wyszukanych, bo Luizjana była kiedyś bogatym stanem i znacznie bardziej rozległym niż teraz. To ciekawe połączenie widać również w restauracyjnym menu. - Na przystawkę świetne przegrzebki. Pyszna sałatka ze świeżego szpinaku. Na finał Jego Wysokość Burger. Tanio nie jest ale jedzenie warte swojej ceny - głosi jedna z opinii na Trip Advisor.
Wszystkie komentarze