KUK NUK swoją nazwę wzięło od słów gotować (ang. cook) i zakątek (ang. nook). Restauracja to nowoczesna, autorska kuchnia, przygotowywana wyłącznie w oparciu o świeże, regionalne produkty dostarczane codziennie przez producentów z Podkarpacia. "Sezonowa karta, zmieniająca się wraz z porami roku, nieoczywiste połączenie smaków oraz nowoczesne próżniowe gotowanie w niskich temperaturach w technologii sous-vide" - czytamy na stronie restauracji.
Dlaczego cieszy się taką popularnością wśród użytkowników Trip Advisora? Klienci chwalą ją przede wszystkim za smakowite dania, miłą obsługę i przystosowanie wnętrza dla rodzin z dziećmi.
Są jednak i minusy. Niektórzy zauważają, że obsługa choć jest miła, nie zauważa gości przy stole. Zdarza się również zauważyć klientom brak odpowiedniej czystości na sali.
Niemniej, Kuk Nuk wygrywa zestawienie w Rzeszowie.
KUK NUK swoją nazwę wzięło od słów gotować (ang. cook) i zakątek (ang. nook). Restauracja to nowoczesna, autorska kuchnia, przygotowywana wyłącznie w oparciu o świeże, regionalne produkty dostarczane codziennie przez producentów z Podkarpacia. "Sezonowa karta, zmieniająca się wraz z porami roku, nieoczywiste połączenie smaków oraz nowoczesne próżniowe gotowanie w niskich temperaturach w technologii sous-vide" - czytamy na stronie restauracji.
Dlaczego cieszy się taką popularnością wśród użytkowników Trip Advisora? Klienci chwalą ją przede wszystkim za smakowite dania, miłą obsługę i przystosowanie wnętrza dla rodzin z dziećmi.
Są jednak i minusy. Niektórzy zauważają, że obsługa choć jest miła, nie zauważa gości przy stole. Zdarza się również zauważyć klientom brak odpowiedniej czystości na sali.
Niemniej, Kuk Nuk wygrywa zestawienie w Rzeszowie.
KUK NUK swoją nazwę wzięło od słów gotować (ang. cook) i zakątek (ang. nook). Restauracja to nowoczesna, autorska kuchnia, przygotowywana wyłącznie w oparciu o świeże, regionalne produkty dostarczane codziennie przez producentów z Podkarpacia. "Sezonowa karta, zmieniająca się wraz z porami roku, nieoczywiste połączenie smaków oraz nowoczesne próżniowe gotowanie w niskich temperaturach w technologii sous-vide" - czytamy na stronie restauracji.Dlaczego cieszy się taką popularnością wśród użytkowników Trip Advisora? Klienci chwalą ją przede wszystkim za smakowite dania, miłą obsługę i przystosowanie wnętrza dla rodzin z dziećmi.Są jednak i minusy. Niektórzy zauważają, że obsługa choć jest miła, nie zauważa gości przy stole. Zdarza się również zauważyć klientom brak odpowiedniej czystości na sali.Niemniej, Kuk Nuk wygrywa zestawienie w Rzeszowie.
Wszystkie komentarze